Måndag - Lång text om tankar

 
 
Jag har aldrig känt att jag passar in eller fått vara med. Jag är nog rätt annorlunda, men ändå inte. Jag har alltid varit någons plan b och blivit bortvald flera gånger.
 
Mitt värde som person har blivit ifrågasätt varje dag. Min pappa har valt bort mig, mina vänner och dom pojkvänner man haft.
Jag har bara inte fått plats någonstans och känner mig rätt överflödig.. jag bara är här liksom.
 
Just nu händer det mycket bra i mitt liv. Praktik som sedan blir sommarjobb som sedan kommer leda till en anställning på 50 & samtidigt som jag ska plugga till uska på 50 % och så kan jag ju även börja med körkortet med lönen ifrån sommarjobbet.. men vad är allt detta värt när man är ensam med detta?
 
Ska jag bara nöja mig att när jag är klar med utbildningen, slå mig till ro och jobba, bo kvar i min lägenhet och sen då?
Svårt och hitta nya kompisar här, här känner alla varandra sen innan och det är samma typ av energi som flödar runt och samma typ utav människor.
 
Eftersom jag egentligen inte passar in här bland dessa människor, så vill jag desperat försöka och hitta en plats och nya människor där jag känner mig mer hemma.
 
Träffa människor med en annan mentalitet och ny energi som finns på den nya platsen. Jag känner så starkt att detta är något jag bara MÅSTE göra.
 
Känner inte att jag direkt har någon framtid här längre.. inga vänner och ingen nära släkt, ensam varje dag och deprimerad här.
Jag måste upptäcka lite nytt och träffa nya människor och få tillbaka energi till livet igen.
 
Kanske får jag inte plats någonstans, kanske är det meningen att jag inte ska göra det, kanske var det inte meningen att jag skulle finnas här.. men jag behöver då upptäcka nytt för och testa allt liksom
 
Handlar inte om att fly undan ens problem. Har det egentligen bra här (förutom att jag är ensam 24/7) utan att upptäcka sig själv och vart man hör hemma..
 
Kommer antagligen få ångest och tycka det är jättejobbigt när dagen närmar sig, men man kan ju pröva och se och försöka.. tar ju tid och anpassa sig eller så faller allt in så naturligt!
 
Jävligt långt inlägg om det som rör runt i huvudet på mig.. massa svammel, men behövde skriva av mig ♥