Nya tag

Om jag ska bli smal till våren/sommaren, så är det dags och sätta igång nu. Har gått ner 5 kilo sen i september, gick ifrån 66 kilo till 61, så det är ju en bra början i alla fall!
 
Men jag kan och vill gå ner mer i vikt, så får skärpa mig nu, så att jag når mitt mål. Jag har ju kvar mitt gymkort, så får börja gå på gruppträningarna där igen, även fast jag jobbar mycket, så finns det säkert någon gruppträning jag kan gå på under veckan.
 
Och så hade jag tänkt att cykla till mina jobb, nu när våren är här och det är ju jättebra träning. 
 
Det som kommer bli svårast är nog maten, tycker om och äta haha och är godissugen jämt! Men ungefär såhär hade jag tänkt och äta under en dag.
 
Frukost: Knäckebröd med två tomatskivor & aromat på. En kopp kaffe blir det alltid på jobbet och eftersom jag går upp så tidigt, så får jag äta en frukt innan jag äter den "riktiga" frukosten på jobbet.
 
Lunch: Någon frukt, en riskaka, yoghurt, en bars, ett glas nypon/saftsoppa eller smoothie (Ska inte äta allt detta till lunch under en dag, utan det är olika förslag att äta under veckan) Och äter min lunch rätt sent, så därför blir det ingen mellanmål.
 
Kvällsmat: Samma som jag äter till frukost/lunch. Även en kopp grönt/svart té.