Vecka 46

Hej ♥
Då har det gått ytterligare en vecka. Mina tre sista dagar på äldreboendet gick bara bra, kommer sakna alla och främst sakna mina vårdtagare, kommer kännas konstigt att inte gå dit imorgon.
Men jobbar kväll imorgon på mitt nya jobb och det ska bli skönt att få sovmorgon.
 
Har varit ledig ifrån i torsdags och i torsdags & fredags har jag bara varit hemma. Varit lite nerstämd, blir lätt så för mig under denna tid, även om jag också tycker att det är en mysig tid.
 
Igår var jag på födelsefest för Murielle som hade fyllt år. Man märker verkligen hur min tid hos psykologen hjälper. Det var en tajt grupp på festen eftersom dom går i samma klass ihop och har lite svårt och komma in i en sån grupp som redan från början är tajt, så sa inte jättemycket, då jag tycker det är svårt och specielt när det är väldigt högljutt.
Förr hade jag hatat mig själv jättemycket för att jag var tyst under en fest, men ingenting blir bättre för att jag hatar mig själv. Jag är den jag är och kan inte ändra på det.
Jag vet hur jag kan vara, när jag är bland dom rätta personerna och omgivning och detta var inte det (inget fel på dom tjejerna som var på festen)
Och det var så skönt att inte hata sig själv utan att istället bara tänka, okej, ja jag kan bli lite tyst ibland, men det är inte hela världen, jag är den jag är och personer får ta mig för den jag är och jag fungerar olika i olika grupper och det är helt okej, jag är fortfarande en bra människa och vän och ja, jag är den jag är helt enkelt och folk får ta mig för den jag är.
 
Denna söndag blir lugn för mig. Funderar på att beställa hem pizza och typ kolla på någon film/youtube och bara ha en lugn söndag.